AstrologR - Program de astrologie

22 aprilie 2019

Apariție ”Astrologie cauzală - O înțelegere la nivel arhetipal a astrologiei, având ca bază sistemul șivaismului cașmirian"

În luna august 2018 a văzut lumina tiparului cartea ”Astrologie cauzală - O înțelegere la nivel arhetipal a astrologiei, având ca bază sistemul șivaismului cașmirian" SINTEZE ASTROLOGICE
Cartea este publicată de Editura Lux Sublima, la adresa căreia doritorii vor putea face și comenzi. (www.luxsublima.ro)


Cartea "Astrologie cauzală" are ca scop ultim oferirea cititorului o cunoaștere ce ii va permite aflarea rostului său din această viață, care este o etapă din menirea ultimă a oricărui om, cunoașterea identificatoare a lui Dumnezeu.

Astrologia este o știință spirituală. Dar spiritualitate înseamnă reorientarea și apropierea omului de Creatorul său, de Dumnezeu. De aceea astrologia, în realitatea profunzimii ei, are ca sens indicarea menirii fiecărui nativ pentru care se realizează astrograma. Însă această înțelegere, a menirii nativului, pentru că este un ceva esențial, nu poate fi descifrată fără o înțelegere la nivel esențial, arhetipal a elementelor care compun o astrogramă.

Cartea "Astrologie cauzală " are ca obiect oferirea exact a acestor înțelegeri esențiale a zodiilor, planetelor, caselor sau aspectelor, înțelegeri care vor permite apoi cunoașterea rostului celui căruia i se interpretează astrograma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu